Chefsutbildning – chefskurs

Chefsutbildning för nyblivna chefer

Har du funderat på att gå en chefsutbildning för att utveckla ditt eget chefskap och vidga dina egna vyer kring din arbetsroll? Vi lägger stort fokus på ämnet chefsutveckling under en chefsutbildning.

Utvecklingen för den enskilde chefen kan variera så enormt och därför är det viktigt att hitta just vad du behöver utveckla för att kunna utöva det bästa chefskapet.

Att vara chef är en fin balansgång mellan att ha en bra och fin kontakt till medarbetarna samtidigt som man behöver kunna sätt ner foten och bestämma när det behövs. Känner du dig osäker på vart du står? Kontakta oss så hjälper vi dig på vägen.

Chefsutbildning för ny som chefUnder en chefsutbildning så undervisar vår otroligt duktiga ledarskapskonsult. Vi går igenom olika typer av ledarstilar och teorier och diskuterar vilken stil som passar för just ert företag.

En chefsutbildning läggs upp efter just dina behov och önskemål vilket gör att ingen kurs är den andra lik. Kanske du behöver hjälp att analysera hur ni arbetar på företaget och hur ni bör arbeta? Passar det bäst att arbeta genom att du som chef är extremt styrande eller trivs dina medarbetare bäst när de får arbeta under frihet med stort ansvar? Vi hjälper dig gärna att hitta vad som passar bäst just för er.

Chefsutbildning som ledarskapsutbildning

En chefsutbildning kan innehålla väldigt många olika delar och ibland är en kurs alldeles för bred. Vi tycker att en av de viktigaste sakerna att fokusera på är ledarskap av olika slag. En bra chef benämns som en bra ledare. När vi har en chefsutbildning finns det därför möjlighet att välja en inriktning gentemot just ledarskapsutbildning. Är du en bra ledare egentligen eller är du bara kompis med dina anställda? Öka din förståelse och kunskap till vad dina beslut egentligen får för effekt och vilket budskap det ger till dina medarbetare.

Chefsutbildning för ny som chef

Om du är ny som chef rekommenderar vi att omgående gå en chefsutbildning. Oavsett vilket jobb du är ny på så är det mycket att hålla reda på och lära sig men då du är ny som chef har du allas blickar på dig och förväntningarna är oerhört hög. Se till att lev upp till vad som förväntas av dig redan från början och slipp eventuella missöden. En chefsutbildning ger dig en möjlighet att få en bra start på din nya karriär och du slipper göra bort dig. Det första intrycket är väldigt viktigt så se till att ta tillvara på det på rätt sätt!

Chefsrollen

Chefsrollen är ingenting som man bara hoppar in i sådär utan det är ett enormt arbete bakom för att få till den på bästa sätt. Även personer som arbetat länge som chef kan behöva inspiration och hjälp för att kunna motivera och leda en grupp av människor på allra bästa sätt. Ta kontakt med oss redan idag så vi tillsammans kan planera en perfekt chefsutbildning för just er. Varje person i en chefsroll har olika situationer och bakgrunder vilket vi tar till vara på. Efter dina önskemål och erfarenheter skräddarsyr vi en chefsutbildning som kommer vara den bästa chefsutbildning du någonsin tagit del av.

Skräddarsydd chefsutbildning i Stockholm

Du kan gå en skräddarsydd chefsutbildning i Stockholm. Fördelen med en chefsutbildning i Sveriges huvudstad är att det finns väldigt bra förbindelse till och från övriga orter i landet. Om ni är ett par medarbetare som åker för att gå en chefsutbildning så varför inte passa på att ta en kväll tillsammans efteråt och besöka en av alla restauranger som finns i staden. Passa på att lära känna varandra utanför arbetet samtidigt som ni fått massor med ny kunskap rörande ämnet chefskap. Chefskap är långt ifrån självklart utan snarare invecklat och svårt!

Lärosätet Göteborg

Är ni verksam runt Göteborg tycker vi inte att ni ska fundera mer utan gör slag i saken och boka in en chefsutbildning redan idag. Ta med både högre chefer och de som inte är lika högt uppsatt. En chefsutbildning har något för alla inom ett företag och kan öka kunskapen hos den enskilda individen men också förståelsen för varandras agerande. Att vara chef på olika nivåer handlar om samma sak men samtidigt inte. Ta möjligheten att förstå vad vi menar och förstå varandra genom att gå en intensiv och givande chefsutbildning med otroligt duktiga utbildare som vet vad de pratar om.

Skräddarsydd chefsutbildning

Malmöbor se hit! Vi erbjuder nämligen en skräddarsydd chefsutbildning efter just ditt behov. Oavsett om du är chef på ett litet företag eller på ett riktigt stort företag så har vi utbildare som kan sin sak och som är otroligt duktig på att lära ut och undervisa. Under en chefsutbildning tar vi mer än gärna emot frågor och vinklar kursen helt efter det behov du har. Vi kan hjälpa dig att hitta din identitet som chef och hjälpa dig på vägen till ditt lyckade chefskap. Bör du använda dig av formellt ledarskap eller situationsanpassat ledarskap? Vi hjälper dig att hitta rätt!

Chefskurs i coachande ledarskap

Vad innebär egentligen ett coachande ledarskap och hur utövar du det på bästa sätt? Ett coachande ledarskap kan i stort beskrivas som ett ledarskap där ledaren försöker få den enskilde medarbetaren att växa och utvecklas och få möjligheten att känna sig deltagande. Det är inte så enkelt som det låter utan ofta väldigt svårt att hitta den rätta balansen för att få med samtliga medarbetare i tänket. Under en chefsutbildning lägger vi fokus på hur du lyckas och vad du absolut inte ska göra i ditt ledarskap. En chefsutbildning blir som ett coachande ledarskap av oss för dig kan man säga!

Hitta din chefsutbildning

Idag finns det en uppsjö av chefskurser att välja på marknaden. Vad gör att du egentligen ska välja oss för en chefsutbildning? För oss är det enkelt, vi vet vad vi håller på med och vi har lång erfarenhet inom ämnet men det är inte allt. När vi anordnar en chefsutbildning lägger vi fokus helt och hållet på just dig. Vad är ditt behov och dina önskemål? Hur kan vi på allra bästa sätt utveckla dig som chef i just din arbetssituation? Blir du nyfiken rekommenderar vi att du omgående kontaktar oss så vi får berätta mer.

Våra utbildningar

Arbetsrätt i praktiken - Chefskurs

Läs mer »

Kassaflödesanalys - Chefskurs

Läs mer...

Ny som chef - Chefskurs

Läs mer »

Projektledning i praktiken - Chefskurs

Läs mer »

© Chefskurs.org