Ny som chef – Chefskurs

Ny som chef – Körkort för nybliven chef

Ny som chef(Kursprogram). Har du en person som är ny som chef på din arbetsplats? Ge denna person hjälp på traven till att klara av sin nya utmaning.

Chefens ledarskap

Chefens ledarskap blir mer aktivt, effektivt och tydligare efter chefskursen Ny som chef vilket den person som är ny som chef att tacka för i längden.

Utmaningarna

Utmaningarna är väldigt många och extremt varierade när du är chef så du måste vara lite av en tusenkonstnär. Det är viktigt att kunna balansera och få alla i personalen med sig på bästa sätt.

Lärorik chefskurs

Fundera inte när du nyanställer utan ta tillfället i akt och skicka den som är ny som chef på en givande och väldigt lärorik chefskurs.

Chefsutveckling

Att gå en chefskurs för ny som chef är bra chefsutveckling och utveckling i chefsrollen. När du är ny som chef och ska försöka komma in och få ordning på en grupp kan vi inte göra annat än att önska dig lycka till om du sedan tidigare inte har någon form av erfarenhet. Är du ny som chef rekommenderar vi därför varmt att du går en kurs hos oss och får de grundläggande verktyg som du under hela din tid som chef sedan kommer att bära med dig och använda dig av.

Ny som chef | Kursinnehåll

Ny i din roll som chef
Hur skapar du delaktighet?
Hur får du alla att dra åt samma håll?
Att vara chef över tidigare kollegor
Skapa resultat och framgång
Lyft alla i teamet – få teamet att lyfta dig som chef
Gör upp spelregler
Varför blir vi oeniga?
Har vi högt i tak eller är det bara bråkigt?
Att förebygga, hantera och efterhjälpa vid konflikter
Ditt chefsansvar
Medarbetarsamtalet
Kommunicera ditt budskap så mottagaren förstår
Arbetsrätten – en introduktion

Ny som chef chefsutbildningNy som chef – leda teamet

Att vara ny som chef kan jämföras med att vara ny som bilförare. Du sitter nu bakom ratten till en grupp människor och din uppgift är att som ny som chef styra dem enligt den väg som ledningen och företaget lagt ut.

Produktionen kan liknas vid motorn och den går konstant och du måste se till att den inte stannar. Till din hjälp har du diverse olika instrument; du kan gasa för att öka produktiviteten men måste samtidigt hålla koll på bromsen så att inte resurserna förbrukas innan du kört hela sträckan.

Du kan frikoppla en stund för att tänka efter och kraftsamla men då sjunker hastigheten och du måste se till att ni inte halkar efter. Det är många saker att bolla med samtidigt och dessutom tillkommer service och underhåll för att alla delar ska fungera bra och ha förutsättningar för att fortsätta färden.

Så länge alla delar fungerar friktionsfritt brukar verksamheten fortskrida framåt, men ibland kommer en vägbula i form av konflikter och osämja. Det kan räcka med att någon liten del av maskineriet börjar hacka för att hela resan ska bromsas ner.

Chefskurs Ny som chef

Som chef och ledare av verksamheten behöver du därför agera snabbt och våga ta tag i konflikten, för att undvika både slitage och onödig belastning. Vår chefskurs Ny som chef tar upp alla delar i ett ledarskap, både de positiva och de negativa, och ger dig ett körkort för nybliven chef. Skaffa dig körkortet, innan du ger dig ut på ledarskapsvägen, så slipper du riskera att hamna i diket!

Stockholm, Göteborg och Malmö

Oavsett vart i landet du befinner dig så kommer du på ett enkelt och lämpligt sätt kunna delta i kursen som hjälper dig som är ny som chef. I Stockholm, Göteborg och Malmö genomförs kursen Ny som chef. Det är inte bara personalen som den person som är ny som chef ska klara av att hantera utan även saker som intern redovisning och bokslut.
Se till att alla begrepp reds ut och att den nya individen får rätt hjälp redan från början. Grunden till att kunna bli en bra och effektiv ledare handlar om förståelse, så se till att förstå företaget du arbetar för!

Populära utbildningar

Klicka dig in på vår hemsida – vi erbjuder en mängd väldigt populära kurser av diverse olika slag. Bland populära chefskurser finner du kursen Ny som chef. När vi håller kursen ny som chef får vi alltid olika önskemål om hur kursen ska utformas vilket vi tycker är väldigt bra. Då det är du som är ny som chef som påverkar hur kursen kommer utformas och genomföras vill vi mer än gärna höra från dig i god tid. Hör av dig redan idag för att säkra din plats till vårens otroligt populära utbildningar!

Självkänsla och motivera

Hur ofta har inte de vanliga medarbetarna fått höra hur viktigt det är med den enskilde individens utveckling? Att ständigt bygga upp en självkänsla och motivera den enskilde medarbetaren till att prestera ännu lite till och bli bättre och bättre på sina arbetsuppgifter.

Chefsutveckling för ny som chef

Hur ofta pratas det om den personen som är ny som chef och dennes självkännedom för att kunna utöva ett bra ledarskap? Aldrig vågar vi påstå och därför har vi format en kurs som berör just chefsutveckling för ny som chef stärker individens självkännedom. Ny som chef kan vara stressande och väldigt påfrestande men med oss som hjälp kommer vi hitta en bra väg att gå för alla berörda individer.

Marknadsledande chefskurs och chefsutbildning

Något som är viktigt när du är ny som chef är att du kan klappa dig själv på axeln ibland och säga till dig själv att det där gjorde jag väldigt bra. Om du inte kan ge dig själv beröm kommer du inte heller kunna ge andra beröm och verkligen mena det. Vi vet efter beröm från andra och beröm från oss själv att vi erbjuder en marknadsledande chefskurs och chefsutbildning är kursen Ny som chef. Upptäck själv varför vi fått så mycket positiv beröm genom att själv delta i ett kurstillfälle!

Ledarskapsutveckling för ny som chef

Vi vågar säga att ledarskapsutveckling är viktigt för dig som är ny som chef. Låt oss vara ärliga redan från början. När du är ny som chef kommer du göra många bra saker just eftersom att du är ny som chef, men, allt kommer inte vara bra. Du kommer att göra misstag och dåliga saker också dock gör det inte något om du ser till att förstå varför det blev så tokigt och ser till att ta lärdom av det som hände.

Se till att konstant utveckla dit ledarskap för att på ett optimalt sätt kunna vara en bra ledare!
Det finns möjlighet att forska på allt är det vissa som påstår. Kanske är det sant då vi tagit del av ny forskning som tyder på att råd från ledarskapskonsult är bättre än mentorskap visar nya rön.

Ledarskapskonsulter

Glädjande för oss har vi landets bästa ledarskapskonsulter som föreläser och undervisar löpande. Vad vi tror du som är ny som chef kommer uppskatta allra mest hos just våra ledarskapskonsulter? Vi tror att det är deras förmåga att förmedla kunskap. De föreläser inte efter ett gammalt inövat manus utan ser varje kurstillfälle som ett unikt tillfälle att få förmedla en del av den otroliga kunskap som de faktiskt besitter.

När du är ny som chef så är det otroligt viktigt att löpande kunna återkoppla till dina medarbetare för att både de och du löpande ska kunna utvecklas inom olika områden. Se till att förstå vad som är viktigt för just den enskilde medarbetaren och se till att återkoppla till detta.

Coachande ledarskap för ny som chef

Delta därför i någon av alla chefskurser som i coachande ledarskap utvecklar chefens förståelse för återkoppling. Återkoppling är inte bara viktigt utan avgörande för hur du som är ny som chef kommer att uppfattas! Om du följer upp har du intresse i den enskilda individen vilket är av stor vikt.

Projektledarutbildning och retorikkurs

När du är ny som chef så rekommenderar vi även att du ska sikta in dig även på en bra projektledarutbildning och stärkande retorikkurs. Att gå en retorikkurs är otroligt viktigt för dig som är ny som chef.

Att lära sig om konsten att tala på rätt sätt för att kunna få med sig sina medarbetare i både med och motgångar är så otroligt viktigt. Boka in en kurs redan idag hos oss redan idag och du kommer ha med dig verktyg för resten av livet efter dagens slut!

Våra utbildningar

Arbetsrätt i praktiken - Chefskurs

Läs mer »

Kassaflödesanalys - Chefskurs

Läs mer...

Ny som chef - Chefskurs

Läs mer »

Projektledning i praktiken - Chefskurs

Läs mer »

© Chefskurs.org